Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m

1. Masina de echilibrat / centrat turbosuflante 

Masina de echilibrat turbosuflante pe care societatea noastra o foloseste este identica cea folosita de producatorii de turbosuflante in fabricile lor. Acest echipament este la ora actuala cel mai performant si in aleasi timp cel mai scump din piata , oferind o acuratete de 98.6% . Cu acest echipament reusim sa realizam reparatiile de turbosuflante la stanardele impuse de fabrica.

VSR301.jpg

Puteti vedea acest echipament in lucru aici.

 

2. Echipament testare / calibrare actuatoare electronice.

Pentru ca toate turbosflantele de generatie noua sunt controlate de unitati electronice , dupa reconditioanare este necesara recalibrarea acestu dispozitiv. Este deosebit de important ca pentru o functioanare corespunzatoare actuatorul sa fie setat corect.

 

3. Masina de spalat carcase.

Pentru a evita depunerile de calamina / rugina din carcasele turbosuflantei , acestea trebuiesc curatate bine de depuneri si  degresate .  Echipamentul cu care realizam acest lucru incalzeste foarte bine carcasele si cu ajutorul jetului de apa foarte puternic si a solutiei speciale , indeparteaza toate depunerile lasand carcasa ca noua.

Inainte                                                                              Dupa

        

4. Masina de spalat cu ultrasunete.

Turbosuflanta are in componenta multe piese mici , delicate de care depinde buna functionare a ei. Acestea trebuiesc curatate atent , cu grija , fara a strica , stramba sau afecta calitatea si forma materialului.

Pentru aceste piese societatea noastra foloseste o masina de spalat cu ultra sunete . Efectul il puteti observa.

Inainte                                                                                     Dupa

1.jpeg    

Inainte                                                                                  Dupa

   

 

Reparatii Turbine Auto

                                                    nou

Wednesday the 13th. WebDesign & SEO. Powered by Petrescu Ionut