Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m

CINE SUNTEM

RT Turbo Specialists SRL este membra a grupului international RT Turbo Specialist Gmbh cu sediu in Hamburg Germania.

Scopul acestei multinationale este acela de a furniza servicii si produse de o calitate excelenta la preturi adaptate fiecareai piete din europa. Prin turbinele reconditionate oferite , cautam sa atingem calitatea OEM a turbinelor noi dar totusi sa oferim preturi de turbine reconditionate. Incercarea de a oferii solutii competitive ,  nu se refera doar la tubosuflantele reconditionate ci si la remedierea defectelor de pe masina care duc la sticarea turbosuflantei. Oferim solutii si documentatii pentru toate tipurile de motoare ce au o problema in acest sens.

Diferenta intre RT Turbo Specialists si celelalte societati de profil din Romania , este mentalitatea occidentala care ne-a fost implementata cand am aderat in grupul RT Turbo Specialists GMBH. Fiecare turbina in parte este reconditionata cu toate piesele din interior schimbate , 100% noi originale , echilibrate dinamic .

 

Prin calitate, respect si profesionalism , am castigat increderea clientilor nostri . Investind permanent in echipamente si tehnologii avansate, putem garanta
o echilibrare si testare a turbosuflantelor, la viteze de pana la 250.000 RPM. Pentru aceasta, este folosita o masina de
echilibrat Turbo Technics , importata din Marea Britanie, iar clientilor le este oferit un Certificat de Echilibrare.

Pe parcursul a celor 12 ani de activitate, RT Turbo Specialists s-a dezvoltat constant, ajungand sa furnizeze servicii de
reconditionare si livrare turbosuflante in toate orasele din tara. Ne mandrim cu un stoc variat de piese, pentru a oferi
clientilor nostri solutii compatibile cu orice tip de masina, turbosuflante produse de orice marca. 

Cele mai mari realizari ale noastre sunt printre altele faptul ca suntem parte a unui grup international de reconditionari turbosuflante , faptul ca in prezent avem sapte depozite de turbosuflante reconditionate  in Romania ( Constanta , Galati , Sibiu , Brasov ,  Deva , Timisoara si Zalau ) si nu in ultimul rand faptul ca avem ca si colaboratori peste 90 de unitati service din toata tara. Astfel putem recomanda clientilor nostri serviceuri unde pot realiza montaje profesionale . 

ISTORIA NOASTRÄ‚

An 2000
Un grup de tineri uniti de pasiunea pentru masinile turbo , pun bazele unui service auto care avea ca principal obiect de activitatea tuningul masinilor turbo.

An 2006
Serviceul se axeaza in mare parte pe reparatia de turbosuflante auto pentru motoarele diesel. La un nivel mic atunci si fara prea multe cunostinte in domeniu reusim sa participam la multe cursuri de instruire si calificare in tara si in strainatate.

An 2010
Dezvoltandu-se in permanenta, societatea a reusit sa faca investitii importante in imbunatatirea serviciilor, asta atragand atentia marilor grupuri de reparatii turbosuflante din Europa ce la acel moment cautau un partener stabil in Romania. 

An 2011 

Devenim RT Turbo Specialists SRL Romania si incepem sa dezvoltam un sistem bazat pe business to bussiness , in care relatiile cu firmele sunt cele care primeaza in ideea noastra de afaceri. Tot in 2011 incepem sa lucram pentru depozitetele din europa ale grupului german si incepem astfel exportul de turbosuflante reconditionate.

2012

In ultimii ani, RT Turbo Specialists a reusit sa-si castige reputatia de lider pe piata din Romania, furnizand clientilor servicii de
calitate superioara si numai piese originale, achizitionate direct de la producatorii din Germania, Marea Britanie si Italia.
In momentul de fata, RT Turbo Specialists asigura livrarea de turbine auto si reconditionate pe toata suprafata Romaniei.

Am reusit sa aducem serviciile noastre mai aproape de dumnevoastra si am creeat sapte depozite in tara , de unde dvs puteti ridica turbosuflanta dorita.

Aceste se afla in Constanta , Galati , Sibiu , Brasov ,  Deva , Timisoara si Zalau



2013

Astazi reusim sa avem ca si colaboratori reprezentante auto , serviceuri auto sau firme mari cu flote de masini.

Printre ei se numara  :

Metrotehnica International - Dealer Seat Bucuresti

SC Transporturi Auto  Filaret ( Bmw Filaret )- Dealer Bmw , Dealer Dacia / Renault ,  Service Multimarca , Bucuresti

Sc Auto Drive Center - Dealer Skoda Alba Iulia

Sc Open Service - Dealer Skoda Iasi

Sc Pex SRL - Dealer Seat Ploiesti

Auto House Hruber - Dealer Opel Deva

Auto Bergamo - Dealer Fiat Deva

BGS Divizia De Securitate - Firma de paza

Antony Gross Exim  SRL - firma distributie bauturi

 

Toate aceste colaborari sunt dovada calitatii serviciilor noastre si a seriozitatii noastre.

Lista de mai sus poate continua cu firma / serviceul dumneavoastra ....

 

Daca cuvintele de mai sus au nevoie de sustinere , va invitam sa vizitati Galerie Foto

 

 

Reparatii Turbine Auto

                                                    nou

Wednesday the 13th. WebDesign & SEO. Powered by Petrescu Ionut