Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/mToate informatiile de care aveti nevoie sunt mai jos .
Va rugam apelati numerele de contact doar in cazul in care raspunsul la intrebarile dvs nu se afla mai jos
 
 
1. Unde este centru de reconditionari turbosuflante ?
 
Centru de reparatii turbine este in Bucuresti , Sectorul 2 , Strada Suceava nr 7  , vis-a-vis de benzinaria OMV  .
 
2. Care este programul de lucru ?
 
Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre 09:30 si 18:30. Sambata si duminica nu lucram !
 
3. Daca doresc si demontat si montat pe masina cum procedez si care sunt preturile ?
 
Pentru demontatul de pe masina al turbinei si montatul acestei pe masina aveti nevoie obligatoriu de programare telefonica ( 0751.666.600 ). Preturile pentru manopera sunt intre 300ron si 650ron si difera in functie de modelul masinii.
 
4. Daca nu sunt din Bucuresti , cum pot proceda ?
 
Daca nu sunteti din Bucuresti aveti mai multe optiuni pe care le recomandam cu incredere , asa lucram de 8 ani de zile cu toti clientii din tara
  • Daca turbina este demontata de pe masina se poate ambala si trimite prin curierat rapid ( exclus posta romana sau alt curierat in afara de cel door-to-door ) la adresa de mai sus
  • Daca turbina nu este demontata , se poate apela la un service din reteaua noastra ( cca 61 de unitati service  in toata tara ) pentru demontare , expediere montare , garantie etc.
  • Daca sunteti din Constanta , Galati , Braila , Brasov , Deva , Zalau , Sibiu sau Timisoara , puteti apela la depozitele noastre din aceste orase pentru a verifica stocul .

5. Cat dureaza reconditionarea unei turbine ? 

Din momentul in care primim turbina , in maxim 4 ore este gata reconditionata . Asadar daca ajungeti cu turbina la noi in 4 ore plecati cu ea reparata , daca o trimiteti prin curier , o zi face pana la noi , la noi sta 4 ore , o zi inapoi la dvs.

6. Care este pretul pentru reparatia turbinei mele ?

Preturile sunt in functie de producatorul turbinei ( nu al masinii ).  Acestea sunt cuprinse intre 800 si 1400ron. Daca doriti sa aflati exact cat costa pentru modelul dvs de maisna click aici , selectati marca si modelul apoi tipul . Gasiti preturi si toate informatiile despre procesul de reconditionare , ce include , ce nu include etc.

7. Cat costa curieratul si ce curier recomandati ?

Curieratu costa in jur de 60-70ron in functie de greutatea turbinei si localitate in care va aflati si se achita in totalitatea de catre client. Ca si curier recomandam Fan Courier sau Urgent Curier. Pentru turbine trimise prin alte societati de curierat nu garantam livrarea in ziua urmatoare . ( din cauza faptului ca ajung la noi foarte tarziu si nu putem realiza reparatia in timpul ramas pana la incheierea programului , exemplu , turbina ajunge la noi la ora 17:00... )

8.Cum aflu detalii despre turbosuflanta trimisa la reconditionat.

Pentru a verifica starea turbinei dvs , daca s-a primit , daca s-a reparat , cand se trimite catre dvs etc. va rugam apelati departamentul nostru dedicat la numarul 0751 6666 00.

9. Ce garantie se ofera la reconditionare ?

Garantia oferita este de 12 luni .pentru mai multe detalii Garantie 12 Luni

 

Daca raspunsul la intrebarile dvs nu se regaseste mai sus va rugam apelati 0731.609.338 sau 0751.666.600

 

 

 

 

Reparatii Turbine Auto

                                                    nou

Wednesday the 13th. WebDesign & SEO. Powered by Petrescu Ionut