Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m Echilibrare Dinamica turbosuflante la peste 250.000r/m

 

Evita refuzarea garantiei pe motivul instalarii gresite.

 

Producatorii si distribuitorii de turbocompresoare solicita o instalarea corecta a pieselor pentru pastrarea garantiei .

 

Instalarea corecta a turbinei este importanta atat pentru buna functionare a autovehiculului cat si pentru pastrarea garantiei de la distribuitor / producator / reparator.
Echipa noastra a tradus pentru dumneavoastra tutorialul produs de unul dintre cei mai importanti producatori de turbocompresoare din lume , Garrett.

99% din cauzele defectarii turbocompresoarelor sunt rezultate ale unor defectiunii de pe autoturisme. Doar 1% dintre turbosuflante se defecteaza din cauze ce provin din interiorul turbosuflantei. Din acest motiv este deosebit de important sa dignosticati foarte bine autoturismul si sa inlocuiti piesele care se impun pentru o buna functionare a turbinei.

Aratati acest clip echipei dvs de mecanici , nu costa nimic si dureaza doar zece minute.

 

Va invitam sa vedeti tutorialul pentru instalarea turbosuflantei pe autoturism :

Reparatii Turbine Auto

                                                    nou

Wednesday the 13th. WebDesign & SEO. Powered by Petrescu Ionut